Alle realisaties

Totaalrenovatie stadswoning te Kortrijk

In het hart van het bruisende Kortrijk onderging een charmante stadswoning een grondige transformatie tot een prachttotaal van moderne elegantie en duurzaamheid. Deze totaalrenovatie werd uitgevoerd met het oog op zuinigheid en het gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een uitnodigende open leefruimte, doordrenkt met natuurlijk licht dat door de strategisch geplaatste ramen stroomt. De harmonie tussen de strakke lijnen van het interieur en de warme, natuurlijke kleuren zorgt voor een rustgevende sfeer waarin het aangenaam vertoeven is.

De open keuken is afgewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen. Hier kunnen culinaire hoogstandjes worden bereid terwijl u geniet van het gezelschap van vrienden en familie in de nabijgelegen eetruimte.

De woning beschikt over drie smaakvol ingerichte slaapkamers, elk ontworpen met comfort en rust in gedachten. Hier kunt u zich terugtrekken na een lange dag en genieten van een welverdiende nachtrust.

Een van de hoogtepunten van deze renovatie is de zonnige tuin met terras, een idyllische plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Omringd door weelderig groen en met voldoende ruimte voor loungen en dineren, biedt deze buitenruimte een perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

Kortom, deze stadswoning in Kortrijk is een toonbeeld van moderniteit, comfort en duurzaamheid. Met zijn doordachte indeling, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail biedt het een ideale leefruimte voor wie op zoek is naar het perfecte evenwicht tussen stedelijk wonen en hedendaags comfort.

Foto's vooraf