Alle realisaties

Hippe stadswoning met alle comfort voor een zorgeloos leven!

Welkom in deze renovatierealisatie in Kortrijk, waar stedelijke verfijning en moderne allure samenkomen in een prachtig stadswoning. Stap binnen in een woonst waar elk detail zorgvuldig is overwogen om een uitnodigende en eigentijdse leefruimte te creëren.

Deze schitterende woning verwelkomt je met een charmante gevel die de perfecte mix van traditie en moderniteit uitstraalt. Eenmaal binnen word je begroet door een verfijnde open keuken die overgaat in de ruime leefruimte. Hier is er voldoende ruimte om te ontspannen, te entertainen en samen te komen met vrienden en familie.

Stap door de grote glazen schuifdeuren en betreed een betoverende stadstuin, een zeldzame parel in het bruisende stadscentrum. Dit rustige plekje biedt de mogelijkheid om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of 's avonds kunt ontspannen onder de sterrenhemel.

De woning beschikt over drie moderne slaapkamers, elk doordrenkt met een gevoel van sereniteit en comfort. Hier kun je tot rust komen en genieten van een welverdiende nachtrust, omgeven door hedendaagse elegantie en verfijnde afwerkingen.

De badkamer is een toonbeeld van luxe en innovatie, met de modernste snufjes die zorgen voor een spa-achtige ervaring in je eigen huis. Laat de stress van de dag van je afglijden terwijl je geniet van een verkwikkende douche of ontspan in het diepe, weelderige bad.

Deze renovatierealisatie is meer dan alleen een huis. Een combinatie van stedelijke verfijning, eigentijdse luxe en het comfort van thuis, allemaal gelegen in het hart van het bruisende Kortrijk. Welkom thuis!