Over deze woning


Deze nieuwe ontwikkeling aan de kust biedt een prachtig panoramisch uitzicht op zee en omvat de vuurtoren van Cabo de Palos, de bergen van Cartagena en la Manga del Mar Menor. Uitgebreide glazen ramen maximaliseren het gevoel van leven in het landschap en zweven boven de zee. Binnenruimtes die zijn ontworpen om te profiteren van het prachtige uitzicht op zee dat vanuit elke woonkamer kan worden genoten.

Deze exclusieve ontwikkeling beschikt over 20 appartementen. Elk appartement bestaat uit 3 of 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, open keuken en een balkon. Twee van deze penthouses bieden een terras van 60 m2. Bovendien hebben deze twee penthouses directe toegang tot een privésolarium. Een daarvan is 120 m2 en de andere is 178 m2.

Het gebouw biedt directe toegang tot de boulevard die twee van de meest populaire stranden van Torrevieja, Playa del Cura en Playa de los Locos, verbindt. Deze ontwikkeling centraal gelegen hebben alle voorzieningen, verzorging, etc op loopafstand. Torrevieja heeft veel te bieden met zijn prachtige jachthavens. Dichtbij vind je Eras de la sal waar de jaarlijkse Internationale Habaneras en polyfonie competitie wordt gehouden. Verder vindt u 8 golfbanen op een paar minuten rijden, waaronder de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club.

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:NIEUW PROJECT 1
TORREVIEJA
Referentie:M/05201
Vraagprijs:€ 475.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bouwjaar:2021

Vergelijkbare panden

Aan de hand van je zoekprofiel vonden wij overige panden die je mogelijk ook kunnen interesseren:

TORREVIEJA NIEUW PROJECT 1

€ 475 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
TORREVIEJA NIEUW PROJECT 1

€ 475 000

TORREVIEJA NIEUW PROJECT 1

€ 475 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: