Klik hier voor een gratis schatting van uw pand.

Nieuws

26-04-2018
Specialisten voorspellen stijgende vastgoedprijzen deze zomer.
Specialisten voorspellen stijgende vastgoedprijzen deze zomer. Ze zien de prijzen met drie procent of zelfs meer toenemen. Vanaf 1 juni gaan de registratierechten omlaag, waardoor kopers massaal wachten met hun aankoop. Als iedereen in juni gaat kopen, dan stijgt de vraag en dus ook de prijs.
04-04-2018
Aankoop per e-mail wordt mogelijk !
“Eindelijk wordt er komaf gemaakt met de gerezen rechtsonzekerheid” CIB Vlaanderen is bijzonder tevreden met het voorstel van minister van Digitale Agenda Alexander De Croo dat de aankoop van een woning per e-mail mogelijk zal maken. De minister komt hiermee tegemoet aan een vraag van onze beroepsorganisatie die zelf op de lacune in de wetgeving wees naar aanleiding van een arrest van het Antwerpse Hof van Beroep eind 2016. Met een aanpassing van het wetboek van economisch recht neemt Alexander De Croo, op aandringen van CIB Vlaanderen, de onduidelijkheid die er nu heerst weg.
16-03-2018
Klein en groot beschrijf afgeschaft vanaf 1 juni
De verlaging van de koopbelasting in Vlaanderen gaat in op 1 juni. Dat heeft Vlaams minister van Financiën Bart Tommelein (Open Vld) vrijdag bekendgemaakt. “We willen de burgers duidelijkheid en rechtszekerheid bieden”, aldus Tommelein.