Alle realisaties
Modernisering in een verzorgde residentie te Heule!
 

In een verzorgde residentie, gelegen in de rustige buurt Losschaert, bevindt zich een prachtig, ruim 3-slaapkamerappartement van bijna 140m².
Dit exclusieve gebouw telt slechts zes appartementen en vormt daarom een perfecte woongelegenheid waar ook kan genoten worden van rust.
Het gebouw dateert van 1976 en na bijna 50 jaar was het appartement aan een grondige opfrissing/renovatie toe.
Via ons concept Mrenovatie is dit alvast zeer geslaagd verlopen!

Bij aankomst in de ruime inkomhal, brengt een lift u comfortabel naar het tweede verdiep.
Hier betreedt u een heerlijk appartement dat onmiddellijk indruk maakt met zijn mooie vergezichten en overvloedige lichtinval. De zorgvuldig gekozen, kwalitatieve en duurzame materialen met zachte tinten creëren een gezellige en uitnodigende sfeer en geven direct de moderne maar ook landelijke stijl weer.

Het appartement beschikt over een ruime inkomhal, die via mooie dubbele én authentieke glazen deuren leidt naar de grote leefruimte. Deze ruimte is voorzien van een sfeervolle haard en een open, volledig ingerichte moderne keuken die harmonieus aansluit op de leefruimte.
De keuken is ook direct vanuit de inkomhal toegankelijk, wat het comfort aanzienlijk verhoogt in het appartement.

Praktisch is dit appartement zeker ook, met een ruime berging die plaats biedt aan een was- en droogmachine, een vestiaire en een apart toilet. Verder zijn er drie ruime kamers. Dit is echt wel een unicum! 3-slaapkamerappartementen zijn niet makkelijk te vinden.
De centraal gelegen badkamer is voorzien van een luxe inloopdouche, een stijlvolle lavabo met waskom en een grote spiegel met LED-verlichting.
De exclusieve uitstraling is zeker in de badkamer terug te vinden.

Om het comfort compleet te maken, is er een warmtepomp geïnstalleerd die in de zomer voor extra koelte en in de winter voor extra warmte zorgt.
Zo bent u in elk seizoen baas over de temperatuur in het appartement. 

Van een basic- en op te frissen appartement werd dankzij Mrenovatie een aangename gezinswoning gecreëerd.
Bekijk zeker de andere realisaties en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.