Alle realisaties

De magische heropleving van een bachelorwoning in de Doorniksewijk!

Pal in de Doorniksewijk, nabij de belangrijkste invalswegen, winkels en het centrum, stond een verloederd pand dat jarenlang vergeten was. Dankzij een ingrijpende renovatie is het nu volledig opnieuw tot leven gekomen en vormt het een perfecte basis voor een stralend koppel of een alleenstaande. Deze instapklare bachelorwoning biedt modern comfort en een frisse uitstraling.

De zeer lichtrijke leefruimte met open keuken valt onmiddellijk op. Deze ruimte, die voorheen donker en beklemmend was, straalt nu dankzij het overvloedige natuurlijke licht en de doordachte materiaalkeuzes. De open keuken is volledig vernieuwd en vormt het hart van de woning, ideaal voor gezellige avonden en culinaire avonturen.

Op het eerste verdiep is een ruime badkamer gecreëerd, uitgerust met een inloopdouche, lavabo, toilet en voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Deze badkamer biedt modern comfort en luxe, iets wat ondenkbaar was in de oude staat van het pand. Daarnaast is er een ruime slaapkamer die rust en sereniteit uitstraalt, perfect voor ontspanning na een lange dag.

De woning is voorzien van twee warmtepompen die zowel kunnen koelen als verwarmen, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door. Bovendien is de gehele woning van kop tot teen opnieuw geschilderd, na de werken, met oog voor detail, wat zorgt voor een frisse en uitnodigende uitstraling. Als kers op de taart is er een aangename stadstuin, voorzien van een terras en een ruime (fietsen)berging, een oase van rust in het hart van de stad.

Dankzij de energiebesparende maatregelen, waaronder zonnepanelen  is de woning duurzaam en toekomstbestendig.
De elektriciteit is werd ook volledig aangepakt en is nu conform.

Dankzij alle werken is de woning nu onmiddellijk instapklaar en ook verhuurbaar. 

Deze complete transformatie heeft een verloederd pand niet alleen opnieuw tot leven gebracht, maar heeft het ook getransformeerd tot een moderne, comfortabele en duurzame thuisbasis voor iemand die vlakbij het centrum van Kortrijk wil wonen.