Alle realisaties
Vernieuwing van een verouderd appartement in het centrum van Kortrijk!
 

In het hart van Kortrijk, op de Graanmarkt met uitzicht op de Grote Markt, is een verouderd appartement omgetoverd tot een moderne, gezellige woonruimte. Deze totaalrenovatie heeft het appartement, gelegen op het derde verdiep, volledig vernieuwd en aangepast aan de hedendaagse eisen, waarbij het lichtinval over het gehele appartement een sleutelrol speelt. De brede raampartijen geven een gevoel van een "indoorterras", waardoor bewoners zich direct verbonden voelen met de buitenwereld.

De vernieuwing van de keuken, die nu alle moderne gemakken biedt, maakt het een perfecte plek voor culinaire activiteiten. Er is voldoende ruimte voor een ruime ontbijttafel, waar men ongestoord kan genieten van de ochtendzon op het terras, zonder inkijk van buitenaf. 

De praktische aspecten van het appartement zijn niet over het hoofd gezien tijdens de renovatie. Er zijn twee toiletten, waarvan één ruime met een lavabo en spiegel, en een tweede toilet in de badkamer die tevens voorzien is van een zeer grote inloopdouche en een moderne lavabo. Daarnaast biedt het appartement een aparte berging voor de was- en droogkast en een extra ruime berging voor diverse opslagbehoeften.
Een extra ruime kelderberging zorgt voor nog meer opslagmogelijkheden.

De renovatie heeft ook gezorgd voor twee zeer ruime slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een inbouwkast en een bureelruimte, perfect voor thuiswerken. Deze ruimtes zijn ontworpen met oog voor comfort en functionaliteit, waardoor het appartement een echte thuis wordt om van te genieten.

De ligging van het appartement is ideaal, met alle voorzieningen in de buurt en voldoende parkeermogelijkheden met een bewonerskaart.
Volgende zaken werden ook nog tijdens de renovatie uitgevoerd:
- airco en warmte via een warmtepomp
- plaatsen van dubbele beglazing
- Conform maken van de elektriciteitsinstallatie maken dit appartement niet alleen stijlvol maar ook uiterst efficiënt en comfortabel. 

Deze complete transformatie heeft een verouderd appartement nieuw leven ingeblazen en een moderne, aangename woonplek gecreëerd in het hart van Kortrijk.