Alle realisaties

Volledige vernieuwing van gezellige rijwoning te Wevelgem!

Bij binnenkomst in de inkomhal ervaart u direct de onherkenbare transformatie van deze woning. Via de stalen schuifdeur betreedt u de ruime en zeer lichte leefruimte, waar de keuze voor duurzame materialen en een modern, strak interieur een serene sfeer creëren. Deze verandering zorgt voor een hedendaagse en aantrekkelijke woning wat daarvoor absoluut het geval niet was.

In de vernieuwde living is er voldoende plaats voor een eettafel en een comfortabele zithoek. De volledige leefruimte is uitgerust met warmtepompen voor efficiënte klimaatbeheersing, en kan daarnaast sfeervol verwarmd worden met een stijlvolle houthaard, waardoor er toch wel authentieke elementen aanwezig blijven.
De keuken, die een zee van ruimte biedt, is volledig vernieuwd en voorzien van moderne apparaten zoals een oven, vaatwasmachine, koelkast, kookplaat en dampkap. Naast de keuken bevindt zich een kelder die dienst kan doen als extra opslagruimte zodat geen plaatsgebrek ontstaat.

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, waarvan één is voorzien van inbouwkasten.
Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, beide met inbouwkasten.
In de kamers werd gekozen voor een strakke afwerking in het wit zodat de nieuwe bewoners hier zelf nog de accenten en persoonlijke touch kunnen toevoegen.

De grote tuin, die eveneens een transformatie heeft ondergaan, is nu voorzien van een nieuw terras en een praktisch tuinhuis.
Ervoor was er eerder sprake van een grote wildernis.

De woning beschikt bovendien over airconditioning voor zowel warme als koude lucht, zonnepanelen voor duurzame energie, vloer- en dakisolatie voor optimaal wooncomfort, en hoogrendement beglazing van het merk Schüco. Alles is volledig opgeschilderd voor een frisse en moderne uitstraling.